Linnuliha

Kebabi maitseainega maitsestatud kanafilee grillimiseks

Kebabi maitseainega maitsestatud kanafilee grillimiseks

TOIT Kana

Instructions
 

  • Koostisosad:
    4 keskmist kanafileed (umbes 500-600 g)
    2 supilusikatäit oliiviõli
    2 supilusikatäit sidrunimahla
    2-3 küüslauguküünt, hakitud
    2 supilusikatäit kebabi maitseainet
    1 teelusikatäis soola
    0,5 teelusikatäit musta pipart
    Pange kanafileed kaussi või suurde suletavasse kilekotti. Lisage oliiviõli, sidrunimahl ja hakitud küüslauk kanafileedele. Puistake peale 2 supilusikatäit kebabi maitseainet. Lisage sool ja must pipar. Segage kanafileed hästi, et maitseained ühtlaselt jaotuksid. Katke kauss kinni või sulgege kott ning asetage külmkappi vähemalt 2-4 tunniks, soovitatavalt üleöö, et maitsed hästi imbuksid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga