Vürtsisegu “Adzika” 50g

0,80 
Adžika pulber on traditsioonilisetel viisidel Gruusias valmistatud meile hästi tuntud terava Gruusia kastme põhikoostisosa. Sellest on teil võimalik segada omale sobiva teravusastmega kaste koos tomatite ja/või muude aedviljadega või siis kasutada lihtsalt lihatoitude maitsestamiseks – hautised, grillmarinaadid, ahjuroad. Koostisosad: sool, roheline paprika,, koriander, tšilli, till, petersell

Mehhiko pada 190g

2,50 
Koostisosad: riis, tomatihelbed, punane paprika, meresool, röstitud sibul, tako maitseainesegu, sibul, kartulitärklis, roheline paprika, küüslauk, pruun suhkur, petersell, kurkum

Valge terapipar 100g

1,80 
  • Päritolu: Valge pipar pärineb samast taime seemnest nagu must pipar (Piper nigrum). Erinevus seisneb valmimisastmes ja töötlemisel.
  • Välimus: Valge pipar on valge või kollakas, kuna see on valminud täielikult ja eemaldatud väliskest.
  • Maitse: Sellel on mahedam maitse võrreldes musta pipraga. Valge pipar säilitab pipra iseloomuliku vürtsika ja kergelt terava maitse, kuid on natuke subtiilsem.
  • Kasutamine: Valget pipart kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel, eriti roogades, kus soovitakse saavutada pipra maitset ilma musta pipra intensiivsema vürtsikuseta. Seda lisatakse sageli kastmetesse, supidesse, liha- ja kalatoitudesse ning erinevatesse maitserohelistesse.
  • Tervis: Nagu must pipar, võib ka valge pipar omada antioksüdantseid ja põletikuvastaseid omadusi, kuid tervisemõjud võivad varieeruda sõltuvalt tarbimise hulgast.

Pipar -must terapipar 50g

1,50 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Kaneelikoor 30g

1,33 
Kaneeli kasutatakse palju India köögis. Sobib suurepäraselt riisi- ja mannapudru, kookide, kuklite ja muude küpsetiste ning puuviljasalatite maitsestamiseks.

Hakkliha maitseainesegu 50g

1,06 
See segu lisab toidule nii suurepärast maitset kui aroomi ning on mis tahes hakkliharoa õnnestumise saladus. Koostisosad: sibul, küüslauk, meresool, must pipar, paprika, seller.

Toit on
alati hea kui oled seda maitsestanud.