Tšillihelbed
Seda Mehhiko köögi üht põhimaitseainet kasutatakse grillitud, praetud ja hautatud liha ja kala, kastmete, munatoitude, risoto ning mehhikopäraste hakklihast, ubadest ja tomatitest valmistatud toitudes.
Kategooriad: Piprad, Puhtad maitseained
Tellimine & Kohaletoomine
Seotud tooted
Apelsinipipar 50g
1,80 €
Cayenne`i pipar 50g
1,79 €
Muskaatpähkel jahvatatud 60g
2,35 €
Sidrunipipar 65g
2,21 €
Sidrunipipar 65g
1,32 €
Suitsutatud paprika 50g
Maguspaprika kuivatatud viljalihast tehtud jahvatatud paprikapulber, mida on pikki tunde pöögisuitsu käes suitsetatud. Selle maitse on sügav, suitsune ning magus. Kasuta suitsetatud paprikat kala- ja köögiviljaroogade maitsestamiseks, munaroogades, hautistes, marinaadides või traditsiooniliselt guljaši tegemiseks.
Valge terapipar 100g
- Päritolu: Valge pipar pärineb samast taime seemnest nagu must pipar (Piper nigrum). Erinevus seisneb valmimisastmes ja töötlemisel.
- Välimus: Valge pipar on valge või kollakas, kuna see on valminud täielikult ja eemaldatud väliskest.
- Maitse: Sellel on mahedam maitse võrreldes musta pipraga. Valge pipar säilitab pipra iseloomuliku vürtsika ja kergelt terava maitse, kuid on natuke subtiilsem.
- Kasutamine: Valget pipart kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel, eriti roogades, kus soovitakse saavutada pipra maitset ilma musta pipra intensiivsema vürtsikuseta. Seda lisatakse sageli kastmetesse, supidesse, liha- ja kalatoitudesse ning erinevatesse maitserohelistesse.
- Tervis: Nagu must pipar, võib ka valge pipar omada antioksüdantseid ja põletikuvastaseid omadusi, kuid tervisemõjud võivad varieeruda sõltuvalt tarbimise hulgast.
Vürts 40g
2,10 €