Näitan kõiki 2 tulemust

Pitsamaitseaine 25g

0,95 
Tugeva maitsega ürdisegu, milles domineerib pune. Sobib pitsa, liha-, kala-, pasta-, maksa- ja taimetoitude ning omleti maitsestamiseks, aga ka lauamaitseaineks.
Koostisosad: pune, basiilik, sibul, küüslauk, must pipar.

Provence ürdisegu 20g

1,16 
Prantsusepärane "Provence" ürdisegu. Sobib lisamiseks pastale, pitsadele, panni- ja vormiroogadesse. Samuti sobib ürdisegu suurepäraselt liha ja kana maitsestamiseks. Koostisosad: rosmariin, pune, majoraan, petersell, basiilik

Pitsa retsept

300g jahu, 1tl kuivpärmi, 1tl suhkrut, 1tl soola, 200ml sooja vett, 2spl oliiviõli
Valmistamine:
1. Segage suures kausis jahu, kuivpärm, suhkur ja sool.
2. Lisage sooja vee ja oliiviõli segu jahusegule ning segage, kuni moodustub taignapall.
3. Sõtkuge taignat laual umbes 5-10 minutit, kuni see muutub siledaks ja elastseks.
4. Asetage tainas kaussi, katke rätikuga ja laske tõusta soojas kohas umbes tund aega või kuni see on kahekordistunud.
5. Kuumutage ahi 220 kraadini
6. .Kui tainas on kerkinud, rullige see lahti ja asetage küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.
7. Levitage tomatikaste taignale ning lisage peale riivitud juust ja soovitud lisandid.
8. Küpsetage ahjus umbes 12-15 minutit või kuni servad on kuldpruunid ja juust on sulanud ja kergelt pruunistunud.
9. Laske pitsal enne lõikamist paar minutit jahtuda ning siis serveerige ja nautige!
Täidis:
Tomatikaste
Riivitud juust
Soovitud lisandid (nt sink, seened, sibul, paprika jne)
TOIT Pitsa
köök Itaalja