Näitan kõiki 27 tulemust

Apelsinipipar 50g

2,30 
Tugeva ja aromaatse pipra- ja apelsinilõhnaga maitseaine. Sobib väga hästi linnu- ja loomaliha, kala, koorikloomade, juurviljade, salatite, dippide ja muude kastmete ning maitsevõi maitsestamiseks. Koostisosad: pipar, apelsin, meresool, sidrunikoor, suhkur, küüslauk.

Apelsinipipar 50g

1,80 
Tugeva ja aromaatse pipra- ja apelsinilõhnaga maitseaine. Sobib väga hästi linnu- ja loomaliha, kala, koorikloomade, juurviljade, salatite, dippide ja muude kastmete ning maitsevõi maitsestamiseks. Koostisosad: pipar, apelsin, meresool, sidrunikoor, suhkur, küüslauk.

Cayenne`i pipar 50g

1,79 
Tuline Cayenne`i pipar sobib grillitud ja praetud liha, kana, hakkliha, kala, vähiliste ja kastmete, samuti idamaiste ja mehhikopäraste toitude maitsestamiseks.

Cayenne`i pipar jahvatatud 50g

1,16 
Tuline Cayenne`i pipar sobib grillitud ja praetud liha, kana, hakkliha, kala, vähiliste ja kastmete, samuti idamaiste ja mehhikopäraste toitude maitsestamiseks.

Jahvatatud must pipar 50g

1,58 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Jahvatatud must pipar 50g

0,95 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Küüslaugupipar 60g

1,21 
Sobib erinevate toitude: liha, pitsa, pasta, taimetoitiude ja linnuliha maitsestamiseks. Küüslauk annab väga hea küüslauguse maitse ja pipar lisab tulisust. Koostisosad: küüslauk, meresool, must pipar, petersell, sidrunipipar, pruun suhkur.

Küüslaugupipar 60g

1,89 
Sobib erinevate toitude: liha, pitsa, pasta, taimetoitiude ja linnuliha maitsestamiseks. Küüslauk annab väga hea küüslauguse maitse ja pipar lisab tulisust. Koostisosad: küüslauk, meresool, must pipar, petersell, sidrunipipar, pruun suhkur.

Must terapipar 50g

1,05 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Paprika jahvatatud 50g

1,88 
Jahvatatud paprika sobib hästi praetud toitudesse ja annab kahvatutele roogadele ilusa värvi. Kasutatakse ungari-, hispaania- ja itaaliapärastes toitudes, praetud või grillitud liha ja kala, hakklihatoitude ja linnuliha maitsestamiseks.

Paprika jahvatatud 50g

0,75 
Jahvatatud paprika sobib hästi praetud toitudesse ja annab kahvatutele roogadele ilusa värvi. Kasutatakse ungari-, hispaania- ja itaaliapärastes toitudes, praetud või grillitud liha ja kala, hakklihatoitude ja linnuliha maitsestamiseks.

Pipar -must terapipar 50g

1,50 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Pipar -must terapipar 50g (kopeeri)

2,10 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Purustatud must pipar 50g

1,58 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Purustatud must pipar 50g

0,60 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Sidrunipipar 65g

2,21 
Sidrunipipar sobib hästi erinevate kala-, liha-, kana- ja taimetoitude ning kastmete ja salatite maitsestamiseks. Seda võib kasutada ka lauamaitseainena. Koostisosad: must pipar, sidrunikoor, meresool (18%), sibul, suhkur, kurkum.

Sidrunipipar 65g

1,32 
Sidrunipipar sobib hästi erinevate kala-, liha-, kana- ja taimetoitude ning kastmete ja salatite maitsestamiseks. Seda võib kasutada ka lauamaitseainena. Koostisosad: must pipar, sidrunikoor, meresool (18%), sibul, suhkur, kurkum.

Suitsutatud paprika 50g

2,50 
Maguspaprika kuivatatud viljalihast tehtud jahvatatud paprikapulber, mida on pikki tunde pöögisuitsu käes suitsutatud. Selle maitse on sügav, suitsune ning magus. Kasuta suitsetatud paprikat kala- ja köögiviljaroogade maitsestamiseks, munaroogades, hautistes, marinaadides või traditsiooniliselt guljaši tegemiseks.

Suitsutatud paprika 50g

1,50 
Maguspaprika kuivatatud viljalihast tehtud jahvatatud paprikapulber, mida on pikki tunde pöögisuitsu käes suitsetatud. Selle maitse on sügav, suitsune ning magus. Kasuta suitsetatud paprikat kala- ja köögiviljaroogade maitsestamiseks, munaroogades, hautistes, marinaadides või traditsiooniliselt guljaši tegemiseks.

Tšillihelbed

Seda Mehhiko köögi üht põhimaitseainet kasutatakse grillitud, praetud ja hautatud liha ja kala, kastmete, munatoitude, risoto ning mehhikopäraste hakklihast, ubadest ja tomatitest valmistatud toitudes.

Tšillihelbed 45g

2,00 
Seda Mehhiko köögi üht põhimaitseainet kasutatakse grillitud, praetud ja hautatud liha ja kala, kastmete, munatoitude, risoto ning mehhikopäraste hakklihast, ubadest ja tomatitest valmistatud toitudes.

Tšillihelbed 45g

1,16 
Seda Mehhiko köögi üht põhimaitseainet kasutatakse grillitud, praetud ja hautatud liha ja kala, kastmete, munatoitude, risoto ning mehhikopäraste hakklihast, ubadest ja tomatitest valmistatud toitudes.

Valge pipar jahvatatud 50g

1,40 
Maitselt on ta vähem terav, kuid aroomikam kui must pipar. Valgel pipral on tugev, veidi raske, kuid peen aroom, siis sobib ta hästi õrnade keedetud toidute maitsestamiseks, millel endal ei ole erilist lõhna (veise- ja vasikaliha, pelmeenid ning muud keedetud lihast ja tainast tooted).

Valge pipar jahvatatud 50g

1,94 
Maitselt on ta vähem terav, kuid aroomikam kui must pipar. Valgel pipral on tugev, veidi raske, kuid peen aroom, siis sobib ta hästi õrnade keedetud toidute maitsestamiseks, millel endal ei ole erilist lõhna (veise- ja vasikaliha, pelmeenid ning muud keedetud lihast ja tainast tooted).

Valge terapipar 100g

1,80 
  • Päritolu: Valge pipar pärineb samast taime seemnest nagu must pipar (Piper nigrum). Erinevus seisneb valmimisastmes ja töötlemisel.
  • Välimus: Valge pipar on valge või kollakas, kuna see on valminud täielikult ja eemaldatud väliskest.
  • Maitse: Sellel on mahedam maitse võrreldes musta pipraga. Valge pipar säilitab pipra iseloomuliku vürtsika ja kergelt terava maitse, kuid on natuke subtiilsem.
  • Kasutamine: Valget pipart kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel, eriti roogades, kus soovitakse saavutada pipra maitset ilma musta pipra intensiivsema vürtsikuseta. Seda lisatakse sageli kastmetesse, supidesse, liha- ja kalatoitudesse ning erinevatesse maitserohelistesse.
  • Tervis: Nagu must pipar, võib ka valge pipar omada antioksüdantseid ja põletikuvastaseid omadusi, kuid tervisemõjud võivad varieeruda sõltuvalt tarbimise hulgast.

Vürts 40g

2,10 
Kasutatakse laialdaselt Kariibidel. Maitselt meenutab nelgi, kaneeli ja muskaatpähkli piprast segu. Vürtsi kasutatakse keedetud või hautatud liha, keedetud kala, suppides, pajaroogades, karrikastmetes, puuviljakookide, ketšupis, marinaadides ja vorstis.