Näitan 1–24 tulemust 69-st

Basiilik 20g

1,90 
See põhjamaa loorberiks kutsutav taim sobib kala, liha, riisi, suppide, kastmete, salatite, pitsa ning juustu-, muna- ja kartulitoitude maitsestamiseks. Omaette elamuse annab basiilik tomati ja küüslauguga.

Basiilik 20g

0,95 
See põhjamaa loorberiks kutsutav taim sobib kala, liha, riisi, suppide, kastmete, salatite, pitsa ning juustu-, muna- ja kartulitoitude maitsestamiseks. Omaette elamuse annab basiilik tomati ja küüslauguga.

Estragon 17g

1,16 
Estragoni maitse ja aroom on magus, basiiliku, lagritsa, aniisi nootidega. Kasutatakse kana ja kala maitsestamisel. Estragonit kasutatakse ka koorekastmetes, kangete alkohoolsete jookide maitsestamiseks ja sobib ka hapukurkide maitsestamiseks.

Estragon 17g

2,00 
Estragoni maitse ja aroom on magus, basiiliku, lagritsa, aniisi nootidega. Kasutatakse kana ja kala maitsestamisel. Estragonit kasutatakse ka koorekastmetes, kangete alkohoolsete jookide maitsestamiseks ja sobib ka hapukurkide maitsestamiseks.

Fenkol jahvatatud 40g

1,89 
Fenkoliseemned ehk apteegitilliseemned teeb eriliseks aniisi- ja lagritsalõhn ja maitse. Kasutatakse tervelt või jahvatatult küpsetistes ja maiustustes, linnu- ja sealiha ning kala maitsestamisel, samuti ka herne-, oa-, muna-, juustu-, kapsa- ja kaalikatoitude maitsestamiseks.

Fenkoliseemned 40g

1,16 
Fenkoliseemned ehk apteegitilliseemned teeb eriliseks aniisi- ja lagritsalõhn ja maitse. Kasutatakse tervelt või jahvatatult küpsetistes ja maiustustes, linnu- ja sealiha ning kala maitsestamisel, samuti ka herne-, oa-, muna-, juustu-, kapsa- ja kaalikatoitude maitsestamiseks.

Himaalaja sool 80g

1,66 
Himaalaja roosa sool on rohkem kui 250 miljoni aasta eest ladestunud kristallsool, mis sisaldab enam kui 82 inimkehale vajalikku looduslikku mineraali. Heleroosa värv tuleneb soola suurest mineraalainesisaldusest (raud, kaalium, magneesium jt), mis on oluline tervise tagamiseks. 100% loodustoode. Keemiliselt töötlemata, ei sisalda sünteetilisi lisaaineid.

Ingver jahvatatud 40g

1,80 
Kuivatatud ja peenestatud ingverijuurega maitsestatakse taignatooteid, vormiroogi, köögiviljatoite ja kastmeid. Ingver muudab väga maitsvaks sealiha ning annab põneva idamaise varjundi ka kana-, seene-, kala- ja vähitoitudele.

Ingver jahvatatud 40g

1,16 
Kuivatatud ja peenestatud ingverijuurega maitsestatakse taignatooteid, vormiroogi, köögiviljatoite ja kastmeid. Ingver muudab väga maitsvaks sealiha ning annab põneva idamaise varjundi ka kana-, seene-, kala- ja vähitoitudele.

Jahvatatud kardemon 45g

2,10 
Kardemoni eksootiline maitse tuleb eriti hästi välja soolastes roogades. Kasutatakse kana- ja lambalihatoitude, küpsetiste, puuviljasalati ning kuumade jookide (hõõgvein, kohv) maitsestamiseks.

Jahvatatud must pipar 50g

1,58 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Jahvatatud must pipar 50g

0,95 
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Jahvatatud sidrunhein 30g

1,73 
Sidrunhein on pärit troopilisest Aasiast. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia kokakunstis. Lisab toitudele nii sidruni aroomi kui ka maitset. Kasutatakse marinaadide, suppide, ühepajatoitude, vokiroogade ja kala maitsestamiseks aga ka oivaliselt lõhnava ja mahedalt hapuka maitsega kuuma tee valmistamiseks.

Jahvatatud sidrunhein 30g

1,10 
Sidrunhein on pärit troopilisest Aasiast. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia kokakunstis. Lisab toitudele nii sidruni aroomi kui ka maitset. Kasutatakse marinaadide, suppide, ühepajatoitude, vokiroogade ja kala maitsestamiseks aga ka oivaliselt lõhnava ja mahedalt hapuka maitsega kuuma tee valmistamiseks.

Kadakamari 40g

1,70 
Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks.

Kadakamari 40g

1,16 
Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks

Kadakamari purustatud 50g

1,80 
Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks.

Kadakamari purustatud 50g

1,16 
Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks.

Kaneel jahvatatud 50g

1,37 
Kaneeli kasutatakse palju India köögis. Sobib suurepäraselt riisi- ja mannapudru, kookide, kuklite ja muude küpsetiste ning puuviljasalatite maitsestamiseks.

Kaneel jahvatatud 50g

2,10 
Kaneeli kasutatakse palju India köögis. Sobib suurepäraselt riisi- ja mannapudru, kookide, kuklite ja muude küpsetiste ning puuviljasalatite maitsestamiseks.

Kaneelikoor 30g

1,33 
Kaneeli kasutatakse palju India köögis. Sobib suurepäraselt riisi- ja mannapudru, kookide, kuklite ja muude küpsetiste ning puuviljasalatite maitsestamiseks.

Köömned 50g

1,80 
Eesti köögis kasutatakse köömneid ennekõike peenleivas ja teistes küpsetistes, hapukapsa ja kartulite maitsestamiseks. Köömned ravivad kõhtu ja rahustavad meelt.

Köömned 50g

1,16 
Eesti köögis kasutatakse köömneid ennekõike peenleivas ja teistes küpsetistes, hapukapsa ja kartulite maitsestamiseks. Köömned ravivad kõhtu ja rahustavad meelt.

Koriander jahvatatud 50g

1,80 
Koriander on üks maailma vanimaid maitsetaimi, mida kasutatakse rahvameditsiinis kui ka köögis. Koriandrit kasutatakse liha-, riisi- ja köögivilja roogades, kastmetes, küpsetites. Koriandri lehed kui ka varred levitavad vürtsikat petersellilõhna, maitse aga tekitab kas suurt vaimustust või resoluutset vastumeelsust.