Home » Vürtsid

Näitan 1–20 tulemust 181-st

Aasiapärane vürtsisegu 55g

1.10
Aasiapärane vürtsisegu peidab endas mitmeid erinevaid eksootilisi vürtse ja maitsetaimi, tuues meie liharoogadesse aasiapäraste maitsete võlu. Kasutatakse aasiapäraste liharoogade maitsestamiseks. Koostis: meresool, mustpipar, sinepipulber, muskavaado suhkur, sidrunhein, vürtsköömned, muskaat pähkel, paprika, tšilli.

Aasiapärane vürtsisegu 55g

1.50
Aasiapärane vürtsisegu peidab endas mitmeid erinevaid eksootilisi vürtse ja maitsetaimi, tuues meie liharoogadesse aasiapäraste maitsete võlu. Kasutatakse aasiapäraste liharoogade maitsestamiseks. Koostis: meresool, mustpipar, sinepipulber, muskavaado suhkur, sidrunhein, vürtsköömned, muskaat pähkel, paprika, tšilli.

Apelsinipipar 50g

2.60
Tugeva ja aromaatse pipra- ja apelsinilõhnaga maitseaine. Sobib väga hästi linnu- ja loomaliha, kala, koorikloomade, juurviljade, salatite, dippide ja muude kastmete ning maitsevõi maitsestamiseks. Koostisosad: pipar, apelsin, meresool, sidrunikoor, suhkur, küüslauk.

Apelsinipipar 50g

2.00
Tugeva ja aromaatse pipra- ja apelsinilõhnaga maitseaine. Sobib väga hästi linnu- ja loomaliha, kala, koorikloomade, juurviljade, salatite, dippide ja muude kastmete ning maitsevõi maitsestamiseks. Koostisosad: pipar, apelsin, meresool, sidrunikoor, suhkur, küüslauk.

Apelsinisool 60g

2.00
See maitsestatud sool sobib kala, liha, salatite ja taimetoidu maitsestamiseks.
Koostisosad: Himaalaja sool, kuivatatud apelsiin, rosmariin.

Apelsinisool 60g

2.50
See maitsestatud sool sobib kala, liha, salatite ja taimetoidu maitsestamiseks.
Koostisosad: Himaalaja sool, kuivatatud apelsiin, rosmariin.

Basiilik 20g

1.50
See põhjamaa loorberiks kutsutav taim sobib kala, liha, riisi, suppide, kastmete, salatite, pitsa ning juustu-, muna- ja kartulitoitude maitsestamiseks. Omaette elamuse annab basiilik tomati ja küüslauguga.

Basiilik 20g

1.10
See põhjamaa loorberiks kutsutav taim sobib kala, liha, riisi, suppide, kastmete, salatite, pitsa ning juustu-, muna- ja kartulitoitude maitsestamiseks. Omaette elamuse annab basiilik tomati ja küüslauguga.

Berbere maitseainesegu 50g

1.65
Berbere on kuum vürtsi segu Etioopia köögist. Berbere on õrnalt punakas, väga aromaatne ja täis üllatavaid maitseid. Kasutatakse liha, linnuliha, kala, hautiste, suppide ja köögiviljade maitsestamiseks. Koostisosad: suitsupaprika, vürtsköömned, sibul, must pipar, kardemon, küüslauk, meresool, nelk, kaneel, koriander, ingver.

Berbere maitseainesegu 50g

1.15
Berbere on kuum vürtsi segu Etioopia köögist. Berbere on tuline, õrnalt punakas, väga aromaatne ja täis üllatavaid maitseid. Kasutatakse liha, linnuliha, kala, hautiste, suppide ja köögiviljade maitsestamiseks. Koostisosad: suitsupaprika, vürtsköömned, sibul, must pipar, kardemon, küüslauk, meresool, nelk, kaneel, koriander, ingver.

Cajuni maitseainesegu lõhele 45g

1.80
Segu on mõeldud lõhe valmistamiseks ahjus. Hõõruge lõhe seguga ja jätke 30 minutiks maitsestuma, siis asetage see ahju. Koostisosad: meresool, paprika, vürtsköömned, küüslauk, koriandriseemned, tüümian, must pipar, pune.

Cajuni maitseainesegu lõhele 45g

1.40
Segu on mõeldud lõhe valmistamiseks ahjus. Hõõruge lõhe seguga ja jätke 30 minutiks maitsestuma, siis asetage see ahju. Koostisosad: meresool, paprika, vürtsköömned, küüslauk, koriandriseemned, tüümian, must pipar, pune.

Cayenne`i pipar 50g

1.50
Tuline Cayenne`i pipar sobib grillitud ja praetud liha, kana, hakkliha, kala, vähiliste ja kastmete, samuti idamaiste ja mehhikopäraste toitude maitsestamiseks.

Cayenne`i pipar jahvatatud 50g

1.20
Tuline Cayenne`i pipar sobib grillitud ja praetud liha, kana, hakkliha, kala, vähiliste ja kastmete, samuti idamaiste ja mehhikopäraste toitude maitsestamiseks.

Estragon

3.0023.00
Estragoni maitse ja aroom on magus, basiiliku, lagritsa, aniisi nootidega. Kasutatakse kana ja kala maitsestamisel. Estragonit kasutatakse ka koorekastmetes, kangete alkohoolsete jookide maitsestamiseks ja sobib ka hapukurkide maitsestamiseks.

Estragon 17g

1.70
Estragoni maitse ja aroom on magus, basiiliku, lagritsa, aniisi nootidega. Kasutatakse kana ja kala maitsestamisel. Estragonit kasutatakse ka koorekastmetes, kangete alkohoolsete jookide maitsestamiseks ja sobib ka hapukurkide maitsestamiseks.

Fenkol jahvatatud 40g

1.60
Fenkoliseemned ehk apteegitilliseemned teeb eriliseks aniisi- ja lagritsalõhn ja maitse. Kasutatakse tervelt või jahvatatult küpsetistes ja maiustustes, linnu- ja sealiha ning kala maitsestamisel, samuti ka herne-, oa-, muna-, juustu-, kapsa- ja kaalikatoitude maitsestamiseks.

Fenkol jahvatatud 40g

1.15
Fenkoliseemned ehk apteegitilliseemned teeb eriliseks aniisi- ja lagritsalõhn ja maitse. Kasutatakse tervelt või jahvatatult küpsetistes ja maiustustes, linnu- ja sealiha ning kala maitsestamisel, samuti ka herne-, oa-, muna-, juustu-, kapsa- ja kaalikatoitude maitsestamiseks.

Fenkoliseemned 40g

0.00
Fenkoliseemned ehk apteegitilliseemned teeb eriliseks aniisi- ja lagritsalõhn ja maitse. Kasutatakse tervelt või jahvatatult küpsetistes ja maiustustes, linnu- ja sealiha ning kala maitsestamisel, samuti ka herne-, oa-, muna-, juustu-, kapsa- ja kaalikatoitude maitsestamiseks.

Garam Masala 50g

1.50
Garam Masala on India köögi üks põhilisemaid vürtsisegusid. Segu on väga hõrgu aroomiga. Kasutatakse India toitude, kana, kala-ja liharoogade maitsestamiseks. Koostisosad: kardemon, apteegitilliseemned, vürtsköömned, koriander, must pipar, tšillihelbed, ingver, muskaatpähkel, kaneelikoor.