Kebabi maitseainega maitsestatud kanafilee grillimiseks
Kebabi maitseainega maitsestatud kanafilee grillimiseks
Koostisosad:
4 keskmist kanafileed (umbes 500-600 g)
2 supilusikatäit oliiviõli
2 supilusikatäit sidrunimahla
2-3 küüslauguküünt, hakitud
2 supilusikatäit kebabi maitseainet
1 teelusikatäis soola
0,5 teelusikatäit musta pipart
Pange kanafileed kaussi või suurde suletavasse kilekotti. Lisage oliiviõli, sidrunimahl ja hakitud küüslauk kanafileedele. Puistake peale 2 supilusikatäit kebabi maitseainet. Lisage sool ja must pipar. Segage kanafileed hästi, et maitseained ühtlaselt jaotuksid. Katke kauss kinni või sulgege kott ning asetage külmkappi vähemalt 2-4 tunniks, soovitatavalt üleöö, et maitsed hästi imbuksid.