Linnuliha

Kebabi maitseainega maitsestatud kanafilee grillimiseks

Kebabi maitseainega maitsestatud kanafilee grillimiseks

  1. Koostisosad:

    4 keskmist kanafileed (umbes 500-600 g)

    2 supilusikatäit oliiviõli

    2 supilusikatäit sidrunimahla

    2-3 küüslauguküünt, hakitud

    2 supilusikatäit kebabi maitseainet

    1 teelusikatäis soola

    0,5 teelusikatäit musta pipart

    Pange kanafileed kaussi või suurde suletavasse kilekotti. Lisage oliiviõli, sidrunimahl ja hakitud küüslauk kanafileedele. Puistake peale 2 supilusikatäit kebabi maitseainet. Lisage sool ja must pipar. Segage kanafileed hästi, et maitseained ühtlaselt jaotuksid. Katke kauss kinni või sulgege kott ning asetage külmkappi vähemalt 2-4 tunniks, soovitatavalt üleöö, et maitsed hästi imbuksid.

Kana

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga