Vaata ostukorvi “Cayenne`i pipar 50g” lisati sinu ostukorvi.
Tšillihelbed
Seda Mehhiko köögi üht põhimaitseainet kasutatakse grillitud, praetud ja hautatud liha ja kala, kastmete, munatoitude, risoto ning mehhikopäraste hakklihast, ubadest ja tomatitest valmistatud toitudes.
Kategooriad: Piprad, Puhtad maitseained
Tellimine & Kohaletoomine
Seotud tooted
Apelsinipipar 50g
1,80 €
Nelk 30g
2,00 €
Paprika jahvatatud 50g
Pipar -must terapipar 50g (kopeeri)
2,10 €
Purustatud must pipar 50g
1,58 €
Suitsutatud paprika 50g
Maguspaprika kuivatatud viljalihast tehtud jahvatatud paprikapulber, mida on pikki tunde pöögisuitsu käes suitsetatud. Selle maitse on sügav, suitsune ning magus. Kasuta suitsetatud paprikat kala- ja köögiviljaroogade maitsestamiseks, munaroogades, hautistes, marinaadides või traditsiooniliselt guljaši tegemiseks.
Valge terapipar 100g
- Päritolu: Valge pipar pärineb samast taime seemnest nagu must pipar (Piper nigrum). Erinevus seisneb valmimisastmes ja töötlemisel.
- Välimus: Valge pipar on valge või kollakas, kuna see on valminud täielikult ja eemaldatud väliskest.
- Maitse: Sellel on mahedam maitse võrreldes musta pipraga. Valge pipar säilitab pipra iseloomuliku vürtsika ja kergelt terava maitse, kuid on natuke subtiilsem.
- Kasutamine: Valget pipart kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel, eriti roogades, kus soovitakse saavutada pipra maitset ilma musta pipra intensiivsema vürtsikuseta. Seda lisatakse sageli kastmetesse, supidesse, liha- ja kalatoitudesse ning erinevatesse maitserohelistesse.
- Tervis: Nagu must pipar, võib ka valge pipar omada antioksüdantseid ja põletikuvastaseid omadusi, kuid tervisemõjud võivad varieeruda sõltuvalt tarbimise hulgast.