Home » Puhtad maitseained

Näitan 1–20 tulemust 71-st

Basiilik 20g

1.50
See põhjamaa loorberiks kutsutav taim sobib kala, liha, riisi, suppide, kastmete, salatite, pitsa ning juustu-, muna- ja kartulitoitude maitsestamiseks. Omaette elamuse annab basiilik tomati ja küüslauguga.

Basiilik 20g

1.10
See põhjamaa loorberiks kutsutav taim sobib kala, liha, riisi, suppide, kastmete, salatite, pitsa ning juustu-, muna- ja kartulitoitude maitsestamiseks. Omaette elamuse annab basiilik tomati ja küüslauguga.

Cayenne`i pipar 50g

1.50
Tuline Cayenne`i pipar sobib grillitud ja praetud liha, kana, hakkliha, kala, vähiliste ja kastmete, samuti idamaiste ja mehhikopäraste toitude maitsestamiseks.

Cayenne`i pipar jahvatatud 50g

1.20
Tuline Cayenne`i pipar sobib grillitud ja praetud liha, kana, hakkliha, kala, vähiliste ja kastmete, samuti idamaiste ja mehhikopäraste toitude maitsestamiseks.

Estragon

3.0023.00
Estragoni maitse ja aroom on magus, basiiliku, lagritsa, aniisi nootidega. Kasutatakse kana ja kala maitsestamisel. Estragonit kasutatakse ka koorekastmetes, kangete alkohoolsete jookide maitsestamiseks ja sobib ka hapukurkide maitsestamiseks.

Estragon 17g

1.70
Estragoni maitse ja aroom on magus, basiiliku, lagritsa, aniisi nootidega. Kasutatakse kana ja kala maitsestamisel. Estragonit kasutatakse ka koorekastmetes, kangete alkohoolsete jookide maitsestamiseks ja sobib ka hapukurkide maitsestamiseks.

Fenkol jahvatatud 40g

1.60
Fenkoliseemned ehk apteegitilliseemned teeb eriliseks aniisi- ja lagritsalõhn ja maitse. Kasutatakse tervelt või jahvatatult küpsetistes ja maiustustes, linnu- ja sealiha ning kala maitsestamisel, samuti ka herne-, oa-, muna-, juustu-, kapsa- ja kaalikatoitude maitsestamiseks.

Fenkol jahvatatud 40g

1.15
Fenkoliseemned ehk apteegitilliseemned teeb eriliseks aniisi- ja lagritsalõhn ja maitse. Kasutatakse tervelt või jahvatatult küpsetistes ja maiustustes, linnu- ja sealiha ning kala maitsestamisel, samuti ka herne-, oa-, muna-, juustu-, kapsa- ja kaalikatoitude maitsestamiseks.

Fenkoliseemned 40g

0.00
Fenkoliseemned ehk apteegitilliseemned teeb eriliseks aniisi- ja lagritsalõhn ja maitse. Kasutatakse tervelt või jahvatatult küpsetistes ja maiustustes, linnu- ja sealiha ning kala maitsestamisel, samuti ka herne-, oa-, muna-, juustu-, kapsa- ja kaalikatoitude maitsestamiseks.

Ingver jahvatatud 50g

1.70
Kuivatatud ja peenestatud ingverijuurega maitsestatakse taignatooteid, vormiroogi, köögiviljatoite ja kastmeid. Ingver muudab väga maitsvaks sealiha ning annab põneva idamaise varjundi ka kana-, seene-, kala- ja vähitoitudele.

Ingver jahvatatud 50g

1.10
Kuivatatud ja peenestatud ingverijuurega maitsestatakse taignatooteid, vormiroogi, köögiviljatoite ja kastmeid. Ingver muudab väga maitsvaks sealiha ning annab põneva idamaise varjundi ka kana-, seene-, kala- ja vähitoitudele.

Jahvatatud kardemon 45g

2.80
Kardemoni eksootiline maitse tuleb eriti hästi välja soolastes roogades. Kasutatakse kana- ja lambalihatoitude, küpsetiste, puuviljasalati ning kuumade jookide (hõõgvein, kohv) maitsestamiseks.

Jahvatatud kardemon 45g

2.00
Kardemoni eksootiline maitse tuleb eriti hästi välja soolastes roogades. Kasutatakse kana- ja lambalihatoitude, küpsetiste, puuviljasalati ning kuumade jookide (hõõgvein, kohv) maitsestamiseks.

Jahvatatud must pipar 50g

1.50
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Jahvatatud must pipar 50g

1.10
Must pipar on maailma enim kaubeldud vürtse. See on üks levinumaid vürtse Euroopa köögis. On üldlevinud tänapäeva maailmas, sageli seotud soolaga.

Jahvatatud sidrunhein 30g

1.60
Sidrunhein on pärit troopilisest Aasiast. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia kokakunstis. Lisab toitudele nii sidruni aroomi kui ka maitset. Kasutatakse marinaadide, suppide, ühepajatoitude, vokiroogade ja kala maitsestamiseks aga ka oivaliselt lõhnava ja mahedalt hapuka maitsega kuuma tee valmistamiseks.

Jahvatatud sidrunhein 30g

0.82
Sidrunhein on pärit troopilisest Aasiast. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia kokakunstis. Lisab toitudele nii sidruni aroomi kui ka maitset. Kasutatakse marinaadide, suppide, ühepajatoitude, vokiroogade ja kala maitsestamiseks aga ka oivaliselt lõhnava ja mahedalt hapuka maitsega kuuma tee valmistamiseks.

Kadakamari 40g

1.50
Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks.

Kadakamari 40g

1.15
Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks

Kadakamari purustatud 50g

1.65
Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks.