300g jahu, 1tl kuivpärmi, 1tl suhkrut, 1tl soola, 200ml sooja vett, 2spl oliiviõliValmistamine:1. Segage suures kausis jahu, kuivpärm, suhkur ja sool.2. Lisage sooja vee ja oliiviõli segu jahusegule ning segage, kuni moodustub taignapall.3. Sõtkuge taignat laual umbes 5-10 minutit, kuni see muutub siledaks ja elastseks.4. Asetage tainas kaussi, katke rätikuga ja laske tõusta soojas kohas umbes tund aega või kuni see on kahekordistunud.5. Kuumutage ahi 220 kraadini6. .Kui tainas on kerkinud, rullige see lahti ja asetage küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.7. Levitage tomatikaste taignale ning lisage peale riivitud juust ja soovitud lisandid.8. Küpsetage ahjus umbes 12-15 minutit või kuni servad on kuldpruunid ja juust on sulanud ja kergelt pruunistunud.9. Laske pitsal enne lõikamist paar minutit jahtuda ning siis serveerige ja nautige!Täidis:TomatikasteRiivitud juustSoovitud lisandid (nt sink, seened, sibul, paprika jne)