Lihatoidud, Linnuliha

Taco

Taco rullid

Taco-rullid on maitsev Mehhiko roog, mis koosneb täidetud ja krõbedaks küpsetatud tortilladest. Siin on lihtne retsept, kuidas valmistada taco-rulle kodustes tingimustes:
Course Taco
Cuisine mehiko

Notes

Koostisosad:
  • 12-16 maisi- või nisujahust taco-tortillat
  • 300g hakkliha (näiteks veiseliha või kana)
  • 1 sibul, hakitud
  • 2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
  •  taco maitseainet (umbes 30g)
  • 1 tass riivitud juustu (nt cheddar või Monterey Jack)
  • Õli küpsetamiseks
  • Täidiseks salsa, hapukoor,  ja hakitud värsked köögiviljad
Juhised:
  1. Kuumuta ahi 200 kraadini Celsiuse järgi ja kata küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
  2. Kuumuta pannil õli keskmisel kuumusel ja prae hakitud sibul ja küüslauk, kuni need on pehmed ja kuldpruunid.
  3. Lisa hakkliha pannile ning prae, kuni see on täielikult küpsenud ja pruunistunud.
  4. Lisa taco maitseaine pannile ja sega hoolikalt, kuni maitseained on ühtlaselt jaotunud hakkliha hulka. Järgi taco maitseaine pakendil olevaid juhiseid või kasuta vastavalt maitsele.
  5. Keera taco-tortillad lahti ja lao igale ühele lusikatäis täidist. Puista peale riivitud juustu.
  6. Keera tortillad rulli, pannes täidise külje alla. Aseta rullid küpsetusplaadile õmblus allapoole, et need ei lahti hargneks.
  7. Pintselda taco-rulle õliga ja küpseta eelkuumutatud ahjus umbes 15–20 minutit või kuni need on kuldpruunid ja krõbedad.
  8. Serveeri tacorulle koos salsa, hapukoore, guacamole’i ja/või hakitud värskete köögiviljadega.
Need tacorullid Taco maitseainega on kiire ja maitsev roog, mis sobib suurepäraselt lõbusaks õhtusöögiks pere või sõpradega. Maitsesta täidist vastavalt oma eelistustele ja naudi!
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *