Apelsini-pipra kanakintsud

Koostisosad:
4 kanakintsu
2 spl oliiviõli
1 tl apelsinipipart
1 tl soola
1 tl mett
1 tl värskelt hakitud rosmariini
1 tl värskelt hakitud peterselli
1 apelsini koor (riivitud)
Valmistamisjuhised:
Eelsoojenda ahi 200 kraadini.
Sega apelsinipipar, sool, mesi, hakitud rosmariin ja petersell oliiviõliga kaussi.
Puhasta kanakintsud ja kuivata need paberrätikuga.
Määri kanakintsud valmistatud maitseaineseguga ühtlaselt, nii et need saavad hästi maitsestatud.
Aseta kintsud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista üle riivitud apelsinikoorega.
Küpseta kanakintsud eelsoojendatud ahjus umbes 25-30 minutit või kuni need on küpsed ja mahlased. Kui soovid, võid aeg-ajalt kintsusid ahjus pöörata.
Serveeri apelsini-pipra kanakintsud näiteks keedetud riisi või küpsetatud köögiviljadega.
See retsept annab kanakintsudele maitsva ja aromaatse apelsini-pipra katte, mis muudab selle lihtsa roa maitseelamuseks. HEAD ISU !
TOIT Põhiroog