Jahvatatud paprika sobib hästi praetud toitudesse ja annab kahvatutele roogadele ilusa värvi. Kasutatakse ungari-, hispaania- ja itaaliapärastes toitudes, praetud või grillitud liha ja kala, hakklihatoitude ja linnuliha maitsestamiseks.
Jahvatatud paprika sobib hästi praetud toitudesse ja annab kahvatutele roogadele ilusa värvi. Kasutatakse ungari-, hispaania- ja itaaliapärastes toitudes, praetud või grillitud liha ja kala, hakklihatoitude ja linnuliha maitsestamiseks.
Sidrunipipar sobib hästi erinevate kala-, liha-, kana- ja taimetoitude ning kastmete ja salatite maitsestamiseks. Seda võib kasutada ka lauamaitseainena. Koostisosad: must pipar, sidrunikoor, meresool (18%), sibul, suhkur, kurkum.
Sidrunipipar sobib hästi erinevate kala-, liha-, kana- ja taimetoitude ning kastmete ja salatite maitsestamiseks. Seda võib kasutada ka lauamaitseainena. Koostisosad: must pipar, sidrunikoor, meresool (18%), sibul, suhkur, kurkum.