Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks.
Näitan 1–12 tulemust 29-st
Basiilik 20g
Estragon 17g
Fenkol jahvatatud 40g
Himaalaja sool 80g
Himaalaja roosa sool on rohkem kui 250 miljoni aasta eest ladestunud kristallsool, mis sisaldab enam kui 82 inimkehale vajalikku looduslikku mineraali. Heleroosa värv tuleneb soola suurest mineraalainesisaldusest (raud, kaalium, magneesium jt), mis on oluline tervise tagamiseks. 100% loodustoode. Keemiliselt töötlemata, ei sisalda sünteetilisi lisaaineid.
Ingver jahvatatud 40g
Jahvatatud must pipar 50g
Jahvatatud sidrunhein 30g
Sidrunhein on pärit troopilisest Aasiast. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia kokakunstis. Lisab toitudele nii sidruni aroomi kui ka maitset. Kasutatakse marinaadide, suppide, ühepajatoitude, vokiroogade ja kala maitsestamiseks aga ka oivaliselt lõhnava ja mahedalt hapuka maitsega kuuma tee valmistamiseks.
Kadakamari 40g
Kaneel jahvatatud 50g
Köömned 50g
Koriander jahvatatud 50g
Koriander on üks maailma vanimaid maitsetaimi, mida kasutatakse rahvameditsiinis kui ka köögis.
Koriandrit kasutatakse liha-, riisi- ja köögivilja roogades, kastmetes, küpsetites. Koriandri lehed kui ka varred levitavad vürtsikat petersellilõhna, maitse aga tekitab kas suurt vaimustust või resoluutset vastumeelsust.