Kadakamarju kasutatakse Skandinaavia, Põhja-Prantsusmaa ja Saksamaa köögis. Sobib kasutada looma- ja sealihamarinaadide, pasteetide, kartuli- ja hapukapsatoitudes ning lamba- ja metsloomaliha maitsestamiseks.
Näitan 13–24 tulemust 69-st
Jahvatatud sidrunhein 30g
Sidrunhein on pärit troopilisest Aasiast. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia kokakunstis. Lisab toitudele nii sidruni aroomi kui ka maitset. Kasutatakse marinaadide, suppide, ühepajatoitude, vokiroogade ja kala maitsestamiseks aga ka oivaliselt lõhnava ja mahedalt hapuka maitsega kuuma tee valmistamiseks.
Jahvatatud sidrunhein 30g
Sidrunhein on pärit troopilisest Aasiast. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia kokakunstis. Lisab toitudele nii sidruni aroomi kui ka maitset. Kasutatakse marinaadide, suppide, ühepajatoitude, vokiroogade ja kala maitsestamiseks aga ka oivaliselt lõhnava ja mahedalt hapuka maitsega kuuma tee valmistamiseks.
Kadakamari 40g
Kadakamari 40g
Kadakamari purustatud 50g
Kaneel jahvatatud 50g
Kaneel jahvatatud 50g
Kaneelikoor 30g
Köömned 50g
Köömned 50g
Koriander jahvatatud 50g
Koriander on üks maailma vanimaid maitsetaimi, mida kasutatakse rahvameditsiinis kui ka köögis.
Koriandrit kasutatakse liha-, riisi- ja köögivilja roogades, kastmetes, küpsetites. Koriandri lehed kui ka varred levitavad vürtsikat petersellilõhna, maitse aga tekitab kas suurt vaimustust või resoluutset vastumeelsust.