Näitan 61–69 tulemust 69-st

Tšillihelbed

Seda Mehhiko köögi üht põhimaitseainet kasutatakse grillitud, praetud ja hautatud liha ja kala, kastmete, munatoitude, risoto ning mehhikopäraste hakklihast, ubadest ja tomatitest valmistatud toitudes.

Tšillihelbed 45g

1,16 
Seda Mehhiko köögi üht põhimaitseainet kasutatakse grillitud, praetud ja hautatud liha ja kala, kastmete, munatoitude, risoto ning mehhikopäraste hakklihast, ubadest ja tomatitest valmistatud toitudes.

Tüümian 20g

1,16 
Sisaldab palju eeterlikke õlisid. Kasutatakse suppides, hautistes, puljongites, kastmetes, muna- ja aedviljatoitudes. Eriti hästi sobib tomatipüreedesse ning küpsetatud ja grillitud liha ja kala maitsestamiseks, samuti itaaliapärastesse vormidesse, kastmetesse, pastaroogadesse. Taime- ja kartulitoidud saavad peene aroomi, kui neile lisada noaotsatäis tüümiani.

Tüümian 20g

1,65 
Sisaldab palju eeterlikke õlisid. Kasutatakse suppides, hautistes, puljongites, kastmetes, muna- ja aedviljatoitudes. Eriti hästi sobib tomatipüreedesse ning küpsetatud ja grillitud liha ja kala maitsestamiseks, samuti itaaliapärastesse vormidesse, kastmetesse, pastaroogadesse. Taime- ja kartulitoidud saavad peene aroomi, kui neile lisada noaotsatäis tüümiani.

Valge pipar jahvatatud 50g

1,40 
Maitselt on ta vähem terav, kuid aroomikam kui must pipar. Valgel pipral on tugev, veidi raske, kuid peen aroom, siis sobib ta hästi õrnade keedetud toidute maitsestamiseks, millel endal ei ole erilist lõhna (veise- ja vasikaliha, pelmeenid ning muud keedetud lihast ja tainast tooted).

Valge pipar jahvatatud 50g

1,94 
Maitselt on ta vähem terav, kuid aroomikam kui must pipar. Valgel pipral on tugev, veidi raske, kuid peen aroom, siis sobib ta hästi õrnade keedetud toidute maitsestamiseks, millel endal ei ole erilist lõhna (veise- ja vasikaliha, pelmeenid ning muud keedetud lihast ja tainast tooted).

Valge terapipar 100g

Original price was: 2,40 €.Current price is: 1,80 €.
  • Päritolu: Valge pipar pärineb samast taime seemnest nagu must pipar (Piper nigrum). Erinevus seisneb valmimisastmes ja töötlemisel.
  • Välimus: Valge pipar on valge või kollakas, kuna see on valminud täielikult ja eemaldatud väliskest.
  • Maitse: Sellel on mahedam maitse võrreldes musta pipraga. Valge pipar säilitab pipra iseloomuliku vürtsika ja kergelt terava maitse, kuid on natuke subtiilsem.
  • Kasutamine: Valget pipart kasutatakse laialdaselt toiduvalmistamisel, eriti roogades, kus soovitakse saavutada pipra maitset ilma musta pipra intensiivsema vürtsikuseta. Seda lisatakse sageli kastmetesse, supidesse, liha- ja kalatoitudesse ning erinevatesse maitserohelistesse.
  • Tervis: Nagu must pipar, võib ka valge pipar omada antioksüdantseid ja põletikuvastaseid omadusi, kuid tervisemõjud võivad varieeruda sõltuvalt tarbimise hulgast.

Vürtsköömned 45g

1,75 
Vürtsköömned on põhiliseks maitseaineks India, Araabia ja Mehhiko köögis. Kasutatakse lamba-, sea-, broileri-, kala-, vähiliste- ja erinevate taimetoitude maitsestamiseks.

Vürtsköömned jahvatatud 45g

1,50 
Vürtsköömned on põhiliseks maitseaineks India, Araabia ja Mehhiko köögis. Kasutatakse lamba-, sea-, broileri-, kala-, vähiliste- ja erinevate taimetoitude maitsestamiseks.