Pakend |
Täitepakk |
---|
Vaata ostukorvi “Sibulapulber 50g” lisati sinu ostukorvi.
Vaata ostukorvi “Sibulapulber 50g” lisati sinu ostukorvi.
Jahvatatud sidrunhein 30g
1,10 €
Sidrunhein on pärit troopilisest Aasiast. Seda kasutatakse laialdaselt Aasia kokakunstis. Lisab toitudele nii sidruni aroomi kui ka maitset. Kasutatakse marinaadide, suppide, ühepajatoitude, vokiroogade ja kala maitsestamiseks aga ka oivaliselt lõhnava ja mahedalt hapuka maitsega kuuma tee valmistamiseks.
Tootekood:
2021TP
Kategooriad: Aasia, Maailma maitsed, Puhtad maitseained
Seotud tooted
Berbere maitseainesegu 50g
2,21 €
Berbere on kuum vürtsi segu Etioopia köögist. Berbere on õrnalt punakas, väga aromaatne ja täis üllatavaid maitseid. Kasutatakse liha, linnuliha, kala, hautiste, suppide ja köögiviljade maitsestamiseks.
Koostisosad: suitsupaprika, vürtsköömned, sibul, must pipar, kardemon, küüslauk, meresool, nelk, kaneel, koriander, ingver.
Berbere maitseainesegu 50g
1,16 €
Berbere on kuum vürtsi segu Etioopia köögist. Berbere on tuline, õrnalt punakas, väga aromaatne ja täis üllatavaid maitseid. Kasutatakse liha, linnuliha, kala, hautiste, suppide ja köögiviljade maitsestamiseks.
Koostisosad: suitsupaprika, vürtsköömned, sibul, must pipar, kardemon, küüslauk, meresool, nelk, kaneel, koriander, ingver.
Hiina viie vürtsi segu 40g
1,52 €
Sibulapulber 50g
1,68 €
Svaani sool 60g
Gruusias peetakse svaani soola universaalseks maitseaineks. Segu on mitmekülgne maitseaine ja seda kasutatakse suppide, kastmete, liha- ja kalaroogade, köögiviljasalatite, marinaadide valmistamiseks ja soolamiseks.
Koostisosad: sool, koriander, porru, till, petersell, loorberileht, põld-lambalääts, pune, basiilik, apteegitill, köömned, paprika, punane pipar, küüslauk, sibul, tüümian
Taco maitseainesegu 50g
1,26 €
Till 20g
1,16 €
Tüümian 20g
1,16 €
Sisaldab palju eeterlikke õlisid. Kasutatakse suppides, hautistes, puljongites, kastmetes, muna- ja aedviljatoitudes. Eriti hästi sobib tomatipüreedesse ning küpsetatud ja grillitud liha ja kala maitsestamiseks, samuti itaaliapärastesse vormidesse, kastmetesse, pastaroogadesse. Taime- ja kartulitoidud saavad peene aroomi, kui neile lisada noaotsatäis tüümiani.